معرفی رشته Bachelor of Science - Food Technology and Operations Management - British Columbia Institute of Technology - Burnaby - British Columbia
برنامهی کارشناسی علوم در مدیریت تکنولوژی و عملیاتهای غذایی توسط صنایع غذایی درخواست و طراحی شده است تا نیازهای خاص آنان را برآورده کند. این برنامه، برنامهی جدید و خلاقانه برای BCIT در جهت پیشرفت شغلیتان در تکنولوژی مواد غذایی می باشد.
شما میتوانید بهصورت پارهوقت کار کنید.
متوسط مدت زمان انجام پروسه پذیرش 30-45 روز
برنامهی کارشناسی علوم در مدیریت تکنولوژی و عملیاتهای غذایی توسط صنایع غذایی درخواست و طراحی شده است تا نیازهای خاص آنان را برآورده کند. این برنامه، برنامهی جدید و خلاقانه برای BCIT در جهت پیشرفت شغلی تان در تکنولوژی مواد غذایی می باشد.
بیش از موارد پایهای آزمایشگاهی و کنترل کیفیت، این برنامه روی تجارتهای پیشرفته و مهارت های فنی و عمومی که برای کسب اطلاعات سطح بالا در صنعت غذا لازم اند، تمرکز دارد. این برنامه شما را قادر میسازد که:
- در تصمیمگیریهای با ریسک بالا رهبری و مسئولیت را برعهده بگیرید
- فرایند و عملیاتها را بهبود ببخشید
- تیمها و افراد فعالی را پرورش دهید
- دست به ابتکار در امنیت و پایداری غذایی در یک محیط جهانی بزنید.
دربارهی برنامه:
- برنامهی دو سالهی تمام وقت مدرک کارشناسی علوم
- یادگیری از راه دور و آنلاین به شما این انعطاف را میدهد که دورهها را بر اساس سبک زندگی خود ترتیب بدهید
- مطالعات موردی، مهارتهای تفکر انتقادی و حل مسئلهی شما را به موقعیتهای واقعی بیرون میآورد.
شرایط پذیرش:
حداقل سطح تحصیلات موردنیاز:
برای پذیرش، متقاضی باید یکی از نمرات آزمون انگلیسی زیر را داشته باشد:
حداقل سطح تحصیلات موردنیاز:
- دیپلم دو سالهی دانشگاهی
- حداقل معدل نمرات: 70%
برای پذیرش، متقاضی باید یکی از نمرات آزمون انگلیسی زیر را داشته باشد:
- Min TOEFL ibt: 90.0
- Min IELTS average: 7.0
شما میتوانید بهصورت پارهوقت کار کنید.
متوسط مدت زمان انجام پروسه پذیرش 30-45 روز
نکته : شهریه بیان شده برای رشته بر اساس سیاست های موسسه اموزشی و هزینه های مرتبط می تواند بیشتراز مبلغ بیان شده باشد که سالیانه توسط موسسه آموزشی تعیین می گردد. لطفا اطلاعات شهریه را از موسسه آموزشی دریافت کنید.