معرفی رشته College Diploma - Professional Cooking- Lasalle College- Montreal- Quebec
برنامه پخت و پز حرفه ای (DEP) برای دانشجویان مستقل و خلاق با علاقه شدید به پخت و پز و علم غذاهای لذیذ طراحی شده است. این یک روش عالی برای کسب مهارت های لازم برای شغلی مهیج است. سرآشپز دارای جواز کسب یک منبع ارزشمند است و مدیران آشپزخانه رستوران های بزرگ، هتل ها، کشتی های مسافربری، موسسات مالی، مراکز مراقبت، و خانه سالمندان است به شدت به دنبال استخدام آنها می باشند. در صنعت غذا، سرآشپز مجرب به عنوان معیار رشد و موفقیت کسب و کار در نظر گرفته شده است. مرکز علوم غذاهای لذیذ آمریکای شمالی کالج لاسل واقع در مرکز شهر مونترال مکانی ایده ال برای یادگیری پخت و پز است. این برنامه هم به زبان انگلیسی و هم به زبان فرانسوی ارائه می شود.
شرایط پذیرش
- حداقل سطح تحصیل مورد نیاز: دیپلم یا فارغ التحصیلی از دبیرستان
- حداقل معدل نمرات: 12
- الزامات مهارت انگلیسی:
برای پذیرش مستقیم، متقاضی باید از یک کشور انگلیسی زبان باشد یا یکی از نمرات آزمون انگلیسی زیر را گرفته باشد:
- حداقل نمره تافل اینترنتی (IBT): 65.0
- حداقل نمره آیلتس : متوسط 5.5
برای پذیرش مشروط، به جای ارائه نمرات IELTS یا TOEFL، متقاضی می تواند دوره های زبان انگلیسی را قبل از برنامه تحصیلی کامل کند. طول دوره انگلیسی بر اساس سطح سواد آموزی زبان انگلیسی تعیین می شود.
دیپلم کالج –پخت و پز حرفه ای (A5811)– دیپلم کالج 1 ساله
متوسط مدت زمان انجام پروسه پذیرش 30-45 روز
شما میتوانید بهصورت پارهوقت کار کنید
نکته : شهریه بیان شده برای رشته بر اساس سیاست های موسسه اموزشی و هزینه های مرتبط می تواند بیشتراز مبلغ بیان شده باشد که سالیانه توسط موسسه آموزشی تعیین می گردد. لطفا اطلاعات شهریه را از موسسه آموزشی دریافت کنید.